Modél robot gaya punk beusi logam vintage

Ngaran Produk:Modél robot gaya punk beusi logam vintage
bahan produk:logam
warna:Disaluyukeun
Prosés produk:Leungeun dilas produksi + leungeun dicét + ngalakukeun heubeul
Ukuran produk:Ukuran custom atanapi 1.1*0.7*1.9 méter
MOQ:1 sapotong
Bungkusan:ekspor kasus kayu kalayan bungkus gelembung, 1 sapotong / karton


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Modél robot gaya Steampunk didamel tina bahan logam kualitas luhur sareng cét anu ramah lingkungan.Sadayana didamel ku para pengrajin kalayan pangalaman 20 taun.Ieu modél rengse tur teu merlukeun assembly, tapi ogé bisa disassembled tur dirakit.
Modél robot urang bisa ngaropéa nurutkeun rarancang, ukuran jeung warna tina demand.We bisa nambahkeun logo Anjeun atawa desain sorangan.Modél robot ieu bisa ditambahkeun kana dewan wilujeng sumping sarta dipaké salaku modél hiasan toko pikeun narik konsumén.
Robot éta tiasa didamel sapertos palika, astronot, atanapi robot lalaki atanapi awéwé.Éta tiasa dilakukeun dina gaya sareng warna anu diperyogikeun toko.

Prosés kustomisasi

1. Mimiti ngahubungan layanan palanggan kami pikeun komunikasi sarat pikeun kustomisasi jeung elemen pikaresep.
2. Rincian cutatan sareng waktos produksi sareng waktos pangiriman dumasar kana kabutuhan palanggan.
3. Konfirmasi gaya jeung nyieun deposit 50% pikeun kustomisasi produk.
4. Desainer kami bakal ngarancang produk sarta ngantep nasabah mastikeun desain;(urang tiasa ngarancang sareng ngarobih produk dumasar kana sarat palanggan dugi ka nyumponan kabutuhan palanggan).
5. Saatos konsumén wareg, prosés produksi bakal dimimitian.
6. Saatos produksi, urang bakal nyandak poto sareng video produk pikeun konsumén mariksa éfék, mastikeun produk, sarta nyieun pembayaran final.
7. Tungtungna, urang pak pakét ékspor tur ngatur transportasi ka parusahaan angkutan kargo internasional.

Aplikasi

Modél robot ieu bakal katingali saé dina bar anjeun / hotél / toko kopi / réstoran / hiasan toko.

Produk Témbongkeun

Rincian produk

2
1
3
4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali