Retro Punk Industrial Style Motor Modél Robot

Ngaran Produk:Retro punk gaya industri modél robot motor
bahan produk:logam
Prosés produk:produksi dilas leungeun
warna:Disaluyukeun
Ukuran produk:2,20 * 0,48 * 1,70M atanapi Ukuran Adat
MOQ:1 pc
Bungkusan:ekspor kasus kayu kalayan bungkus gelembung, 1 sapotong / karton


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Modél robot motor gaya industri retro punk mangrupikeun desain asli perusahaan kami, bahan baku nganggo baja anu digulung tiis, bagian logam anu dilas nganggo tangan murni.perlakuan permukaan heubeul, ku kituna model Sigana leuwih gaya industri.Salian warna perunggu, bisa ogé dijieun warna perunggu atawa warna hideung.Pipa cai las roda henteu teratur, nyaéta salah sahiji ciri motor ieu model.Lampu LED ogé bisa ditambahkeun kana hareup car.We ogé bisa nyieun gaya séjén model motor nurutkeun pangabutuh konsumén '.

Technicians kami gaduh 20 taun pangalaman euyeub, modél motor pinuh leungeun-dilas, kaunggulan, kacida balikkeun desain individu customer urang, pamakéan cet ramah lingkungan, bahan high-end.Éta tiasa ditampilkeun di luar sareng henteu gampang dicabut.

Prosés kustomisasi

1. Mimiti ngahubungan layanan palanggan kami pikeun komunikasi sarat pikeun kustomisasi jeung elemen pikaresep.
2. Rincian cutatan sareng waktos produksi sareng waktos pangiriman dumasar kana kabutuhan palanggan.
3. Konfirmasi gaya jeung nyieun deposit 50% pikeun kustomisasi produk.
4. Desainer kami bakal ngarancang produk sarta ngantep nasabah mastikeun desain;(urang tiasa ngarancang sareng ngarobih produk dumasar kana sarat palanggan dugi ka nyumponan kabutuhan palanggan).
5. Saatos konsumén wareg, prosés produksi bakal dimimitian.
6. Saatos produksi, urang bakal nyandak poto sareng video produk pikeun konsumén mariksa éfék, mastikeun produk, sarta nyieun pembayaran final.
7. Tungtungna, urang pak pakét ékspor tur ngatur transportasi ka parusahaan angkutan kargo internasional.

Aplikasi

Modél robot motor tiasa dianggo salaku tampilan modél hiasan pikeun réstoran, toko, bar, mall balanja sareng paméran.

Produk Témbongkeun

Rincian produk

1
1
3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali