Retro logam beusi punk nightclub bar DJ tabel réstoran nyanyi méja

Ngaran Produk:Retro logam beusi punk nightclub bar DJ tabel réstoran nyanyi méja
bahan produk:logam
Prosés produk:produksi dilas leungeun
warna:Disaluyukeun
Ukuran produk:2 * 1,5 * 1,35M atanapi Ukuran Adat
MOQ:1 pc
Bungkusan:ekspor kasus kayu kalayan bungkus gelembung, 1 sapotong / karton


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Méja punk beusi logam retro tiasa dianggo salaku méja nyanyi réstoran atanapi méja DJ.
Prosés produksi ngagunakeun téhnologi las leungeun murni tur mibanda perlakuan anti karat, jadi panggung bisa ka outdoor.Bahan ngagunakeun baja cold-rolled diimpor, beungeut maké diimpor cet logam ramah lingkungan, Sigana leuwih tékstur heavy metal, leuwih cocog gaya bar jeung nightclubs.Desain aslina boga desain ukuranana, desain gagang setir, sarta kawat bolong staggered sakuliah.Desain sudut 45 derajat pisan husus.Aya ogé countertops baja kualitas luhur, kualitas dipercaya.
Urang ogé tiasa nyaluyukeun panggung dina ukuran naon waé pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.

Prosés kustomisasi

1. Mimiti ngahubungan layanan palanggan kami pikeun komunikasi sarat pikeun kustomisasi jeung elemen pikaresep.
2. Rincian cutatan sareng waktos produksi sareng waktos pangiriman dumasar kana kabutuhan palanggan.
3. Konfirmasi gaya jeung nyieun deposit 50% pikeun kustomisasi produk.
4. Desainer kami bakal ngarancang produk sarta ngantep nasabah mastikeun desain;(urang tiasa ngarancang sareng ngarobih produk dumasar kana sarat palanggan dugi ka nyumponan kabutuhan palanggan).
5. Saatos konsumén wareg, prosés produksi bakal dimimitian.
6. Saatos produksi, urang bakal nyandak poto sareng video produk pikeun konsumén mariksa éfék, mastikeun produk, sarta nyieun pembayaran final.
7. Tungtungna, urang pak pakét ékspor tur ngatur transportasi ka parusahaan angkutan kargo internasional.

Aplikasi

Méja DJ bisa dipaké indoor atanapi outdoor pikeun réstoran, nightclub, bar.

Produk Témbongkeun

Rincian produk

1
2
3
5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali