Retro heavy metal gaya punk beusi Submarine Style lawang hiasan

Ngaran Produk:Retro heavy metal gaya punk beusi Submarine Style lawang hiasan
bahan produk:logam
Prosés produk:las leungeun
Ukuran produk:Ukuran Custom atanapi 200 * 160cm
MOQ:1 pc
Bungkusan:kasus kayu 1 pc/CTN


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Panto hiasan ieu diideuan ku kapal selam sareng pulas punk logam beurat, sareng dimensina tiasa dilakukeun pikeun spésifikasi palanggan.
Karajinan ngagunakeun téknologi las kalayan dicét leungeun sareng bérés sepuh pikeun nyorot gaya vintage sareng punk tina panto hiasan.
Urang ogé bisa nambahkeun logo anjeun atanapi slogan anjeun dina door.It ogé bisa dipaké salaku panto hiasan pikeun restrooms.It Sigana pisan cool.
Éta ogé tiasa disaluyukeun dina warna naon waé anu anjeun pikahoyong, pikeun cocog sareng gaya hiasan toko.
Technicians kami gaduh 20 taun pangalaman euyeub, urang boga ratusan gambar produk ngaropéa ku konsumén séjén, anjeun bisa ménta aranjeunna keur rujukan design Anjeun.

Prosés kustomisasi

1. Mimiti ngahubungan layanan palanggan kami pikeun komunikasi sarat pikeun kustomisasi jeung elemen pikaresep.
2. Rincian cutatan sareng waktos produksi sareng waktos pangiriman dumasar kana kabutuhan palanggan.
3. Konfirmasi gaya jeung nyieun deposit 50% pikeun kustomisasi produk.
4. Desainer kami bakal ngarancang produk sarta ngantep nasabah mastikeun desain;(urang tiasa ngarancang sareng ngarobih produk dumasar kana sarat palanggan dugi ka nyumponan kabutuhan palanggan).
5. Saatos konsumén wareg, prosés produksi bakal dimimitian.
6. Saatos produksi, urang bakal nyandak poto sareng video produk pikeun konsumén mariksa éfék, mastikeun produk, sarta nyieun pembayaran final.
7. Tungtungna, urang pak pakét ékspor tur ngatur transportasi ka parusahaan angkutan kargo internasional.

Aplikasi

Bar, hotél, cafe, réstoran barat jeung jenis séjén hiasan toko.

Produk Témbongkeun

Rincian produk

2
1
3
5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali