prosés custom urang

Ngeunaan Eusi Jasa Adat OEM / ODM

Kumaha ngaropea?

1. Kutipan jeung produksi kalungguhan-waktu
Nyadiakeun sarat anjeun sareng waktos anjeun badé nampi barang
2. Pilih gaya produk ngaropéa
(1.beusi 2.resin 3.fiberglass)
3. pamayaran deposit
4. Desain draf tur mastikeun
(1. syarat customer disadiakeun 2. draf desain sakumaha diperlukeun ku customer)
Rincian (1. ukuran 2. warna 3. logo 4. bungkusan 5. asesoris)
5. Produksi
(Henteu tiasa ngarévisi desain nalika produksi)
6. Konfirmasi produk jeung mayar pembayaran final
Nalika produk parantos siap, pangmayaran ahir tiasa dilakukeun saatos mastikeun yén produkna leres
7. Bungkusan, instalasi jeung transportasi

wf
saf