bubuka Originator

sadsaf

Pendahuluan Asal——

Judy nyaéta awéwé anu gaduh wawasan anu getol kana ornamén sareng karajinan antik ti saprak budak leutik.Kusabab cinta jeung kapentingan dirina kana karajinan ornamén, éta geus jadi bagian indispensable tina kahirupan dirina, mimitian ti cangkir keramik nepi ka seni beusi tempa logam.Naha anjeun tiasa ngabayangkeun yén awéwé rumaja parantos ngagaduhan ratusan ornamén karajinan anu berharga anu nyebarkeun tempatna?

Sanggeus lulus ti kuliah, manehna teu nyerah cinta dirina pikeun karajinan jeung ornamén, sarta terus persevere di dinya, nu ogé nyieun karirna di mangsa nu bakal datang.

Dina 2010, Judy ngamimitian industri karajinan résin.Anjeunna mangrupikeun desainer anu ngagunakeun gaya desain unikna pikeun ngarancang logo sareng ngawangun gambar merek pikeun perusahaan anu béda.

Taun 2020, anjeunna mimiti ngalegaan tim sareng ngabentuk pasukan tugas lintas-wates Alibaba pikeun ngajalajah pasar anu béda - patung plastik anu diperkuat serat gelas skala ageung sareng patung stainless steel.Pabrik katilu diadegkeun.Éksplorasi sareng penemuan anu terus-terusan ngajantenkeun merek "Aishi" janten salah sahiji sapuluh merek anu paling luhur dina industri patung domestik.

Ti 2020 dugi ka 2022, Judy langkung ningkatkeun kamampuan sareng janten dosen profésional platform Alibaba.anjeunna rutin masihan ceramah sareng nyambung ka perusahaan.