Warta pausahaan

  • kualitas alus sarta layanan alus mangrupakeun bisnis alus

    Ieu mangrupikeun palanggan ti Uni Émirat Arab.Dina Méi, anjeunna dibeuli dua sampel patung ti pabrik urang atas nama parusahaan-Na pikeun sale.He dipilih di handap dua gaya patung, 135cm na 165cm, sarta dikonfirmasi ukuran jeung warna sarat jeung customer, lajeng dikirim c.. .
    Maca deui
  • Desain logam bar hiasan pikeun klien.

    Kami nampi patarosan dina bulan Agustus 2021 ti klien Amérika, Tim, anu gaduh réstoran bar seafood, anu kedah ngarenovasi réstoran énggalna sareng sumping ka kami. réstoran seafood kalayan tambahan logam ...
    Maca deui
  • Ngaropea Fiberglass Marine Sato Patung Pikeun Palanggan Korea

    Ngaropea Fiberglass Marine Sato Patung Pikeun Palanggan Korea

    Anyar, urang nyieun sababaraha model sato laut pikeun klien Korea pikeun imah pantai na.Kami mendesain tuna, gurita, keuyeup, sareng cangkang numutkeun kabutuhan klien.Salila prosés produksi, urang terus nyadiakeun kamajuan poto sareng video ka customer guna solv ...
    Maca deui
  • Bubuka produk Of Vintage Beusi Car Series

    Bubuka produk Of Vintage Beusi Car Series

    Produk séri mobil beusi antik mangrupikeun séri produk anu kami luncurkeun pikeun subjék vintage Amérika 20 abad, séri produk ieu mangrupikeun modél mobil anu kreatif sareng vintage.Ieu produk panas-ngajual urang, kalawan ciri retro na u ...
    Maca deui
  • Pabrik Ditingkatkeun Bar Hiasan sareng Turbo Fan Lampu Gantung Tembok

    Pabrik Ditingkatkeun Bar Hiasan sareng Turbo Fan Lampu Gantung Tembok

    Ieu mangrupa gaya industri bar mesin pesawat turbo kipas beusi ambient lampu témbok nongkrong hiasan.Utamana dipaké dina bar, réstoran musik, réstoran tema jeung sajabana Ieu turbo kipas lampu ambient boga opat tahapan utama pikeun ngaronjatkeun.Di handap ieu mangrupakeun genera munggaran ...
    Maca deui
  • pabrik profésional custom-dijieun produk patung FRP

    pabrik profésional custom-dijieun produk patung FRP

    Dina May15,2022, parusahaan urang narima customer ti Amérika Serikat ngaranna Tiffany, anu perlu ngaropéa hiji patung kartun keur balanja mall decoration.Through gambar produk manehna mimitina disadiakeun kami, Urang mimitian pikeun mastikeun ukuran, warna, bahan jeung detai. ...
    Maca deui
  • Ngaropea logam yuyu patung lobster pikeun konsumén AS

    Ngaropea logam yuyu patung lobster pikeun konsumén AS

    Kami nampi patarosan dina Oktober 2021 ti klien Amérika, Spencer, anu gaduh réstoran bar seafood, anu kedah ngarenovasi réstoran énggalna sareng janten sumping ka kami.Saatos taliti naroskeun ka Spencer ngeunaan kabutuhanna, anjeunna nyarios ka kami yén anjeunna kedah nunjukkeun fitur-fiturna ...
    Maca deui
  • Ngaropéa sarta ningkat patung buaya fiberglass pikeun konsumén AS

    Ngaropéa sarta ningkat patung buaya fiberglass pikeun konsumén AS

    Dina 15 Mei 2022, hiji klien Amérika Roy ngadeukeutan perusahaan kami pikeun ngabantosan ngarancang sareng ngaropea patung buaya fiberglass.Sanggeus ngarti yén nasabah téh panitia toko paméran, manéhna hayang meuli patung buaya anu dipaké pikeun paméran salaku a...
    Maca deui
  • Produk sareng jasa utama kami nyaéta kustomisasi patung beusi sareng résin ageung

    Produk sareng jasa utama kami nyaéta kustomisasi patung beusi sareng résin ageung

    Produk sareng jasa utama kami nyaéta kustomisasi patung beusi sareng résin ageung, diékspor ka Amérika Serikat sareng nagara-nagara sanés sareng daérah Éropa, palabuhan nyaéta Guangzhou, dina waktos anu sami, urang ngadukung TT / Paypal sareng metode pamayaran sanés, pikeun ngaropea, OEM, jsb, wilujeng...
    Maca deui
  • pesenan urang

    pesenan urang

    Dinten ayeuna, kami nampi pamayaran ti palanggan ti AS, anu milih ngarobih bar beusi ageung di perusahaan kami, palanggan ti AS sareng nganggo pamayaran TT.Ti mimiti komunikasi dina 22 Agustus 2021, nepi ka pamayaran anu suksés ayeuna, palanggan ngandelkeun jasa kami ...
    Maca deui