Badag ngaropéa témbok logam vintage hiasan bar musik hiasan réstoran

Ngaran Produk:Badag ngaropéa témbok logam vintage hiasan bar musik hiasan réstoran
Bahan:logam beusi
Prosés produk:las leungeun + varnish gambar warna karat
ketebalan logam:ketebalan custom
Ukuran produk:ukuran custom
Paké:Hiasan témbok sareng hiasan gantung Ngadukung kustomisasi 1 potongan
Bungkusan:kotak kai / pigura kai / pigura baja packing, individual dipak


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Hiasan témbok logam retro kami gaya industri bar musik réstoran KTV témbok tukang logam gantung hiasan beusi kreatif.
Urang bisa ngaropea eta nurutkeun gaya elemen desain jeung spésifikasi béda jeung ukuran diperlukeun ku konsumén urang.
Hiasan témbok pipa cai gaya industri retro Ieu utamana dijieunna tina logam, sanggeus master design urang murni handmade, éta dijieunna tina 100% logam, ku kituna jalma bisa ngarasakeun logam beurat jeung elemen téhnologi.Gaya desain cahaya khusus ogé sayogi.
Dina waktu nu sarua, master urang ku ngawarnaan leungeun, unggal jéntré nyaéta gaya unik;teras nganggo cet cai anu ramah lingkungan, henteu beracun sareng hambar, tiasa dipasang sareng dianggo langsung saatos ngagaleuh

Aplikasi Produk

Bar jati, hiasan cafe, shooting prop, hiasan réstoran, hiasan kantor, hiasan ruang tamu, parabot komérsial, parabot imah, parabot toko.

Produk Témbongkeun

Rincian produk

详情-08_副本
safasegs
详情-11_副本
egwegw
详情-12_副本
详情-14_副本
详情-13_副本

Poin nu kudu diperhatikeun

Gaya produk sareng warna:
Produk ieu dipoto dina jenis, sabab monitor sareng lampu alesan bakal aya bédana warna anu tangtu.produk custom anu handmade, ukuran jeung bagian henteu sarua, produk anu sarua aya béda tangtu, sabab masing-masing unik, produksi geus réngsé kami bakal nyandak gambar atawa video pikeun konfirmasi, husus pikeun lumaku dina nanaon.
Ngeunaan pamasangan: kusabab tempat anu béda, pamasanganna béda-béda, anjeun kedah nyayogikeun bar gantung sareng asesoris anu sanés.Kusabab produkna beurat, upami témbok teu tiasa nanggung beurat, kedah aya dina taneuh pikeun tulangan pikeun nyegah kacilakaan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali