Gear hiasan retro industri témbok beusi témbok nongkrong bar punk backdrop jam témbok hiasan

Ngaran Produk:gear hiasan retro industri témbok beusi témbok nongkrong bar punk backdrop jam témbok hiasan
Bahan:logam beusi coldrolled
Prosés produk:las leungeun + varnish gambar warna karat
ketebalan logam:ketebalan custom
Ukuran produk:ukuran custom + Disarankeun ukuran pilihan: 2.0m * 0.9m, 2.2m * 1.1m.
Disarankeun gaya pilihan:Modél karat, modél quartz kuningan antik, modél pérak, modél varnished, modél quartz karat, modél horizontal, modél nyata 1 méter pasagi sareng modél hiasan 1 méter pasagi.(gaya naon waé)
Paké:barang hiasan + hiasan témbok + hiasan gantung
kuantitas pesenan minimum:Ngarojong 1 sapotong kustomisasi
Bungkusan:kotak kai / pigura kai / pigura baja packing, individual dipak


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ieu tipe industri vintage do-over punk retro bar dihias ku jam témbok gears.
Sakabeh jam témbok gear diwangun ku gears jeung logam tiis digulung bagian baja.
Jam témbok gear mangrupa pendulum gaya industri, gears na giliran ngarasakeun pamandangan mékanis jeung logam beurat, bari mere rasa téhnologi;Jam témbok gear cocog pikeun hiasan bar, acara téma, hiasan bumi, hiasan kafe, hiasan hotél sareng pamandangan sanésna, sapertos réstoran, jsb.
Kami ngadukung gaya khusus, kalebet warna, ukuran sareng logo.

Aplikasi Produk

Bar jati, hiasan cafe, shooting prop, hiasan réstoran, hiasan kantor, hiasan ruang tamu, parabot komérsial, parabot imah, parabot toko.

Produk Témbongkeun

Rincian produk

4
asf
asfge
ewgegw

Poin nu kudu diperhatikeun

Gaya produk sareng warna:
Produk ieu dipoto dina jenis, sabab monitor sareng lampu alesan bakal aya bédana warna anu tangtu.produk custom anu handmade, ukuran jeung bagian henteu sarua, produk anu sarua aya béda tangtu, sabab masing-masing unik, produksi geus réngsé kami bakal nyandak gambar atawa video pikeun konfirmasi, husus pikeun lumaku dina nanaon.
Ngeunaan pamasangan: kusabab tempat anu béda, pamasanganna béda-béda, anjeun kedah nyayogikeun bar gantung sareng asesoris anu sanés.Kusabab produkna beurat, upami témbok teu tiasa nanggung beurat, kedah aya dina taneuh pikeun tulangan pikeun nyegah kacilakaan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali