FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Kumaha lamun anjeun teu wareg jeung produk?

Draf desain kaasup rupa-rupa detil tiasa dirévisi tanpa kaleungitan kapentingan kadua pihak.

Kumaha upami kuring henteu puas ku produk saatos réngsé?

Éta tiasa diciptakeun deui, tapi biayana dibayar ku nasabah.

Sarat bungkusan

Upami palanggan ngagaduhan syarat bungkusan, urang tiasa numutkeun sarat palanggan pikeun bungkusan.Upami henteu, standar bungkusan kami.

Kumaha carana install

Tong hariwang.Video pamasangan disayogikeun pikeun ngajarkeun anjeun pamasangan.

Kumaha upami waktos pangiriman?

Pangiriman tepat waktu tanpa kacilakaan (iwal kacilakaan khusus, bencana alam sareng résiko anu teu tiasa dilawan)

Kumaha lamun manggihan karuksakan kana barang sanggeus narima eta?

Kami bakal mésér asuransi pikeun unggal kiriman.Bisi ruksakna barang salila masalah transportasi, klaim bakal aktip ngudag jeung pausahaan asuransi.