Customizable vintage badag model pompa gas nostalgia réstoran ornamén dekoratif logam

Ngaran Produk:Customizable vintage badag model pompa gas nostalgia réstoran ornamén dekoratif logam.
Bahan:logam beusi
Prosés produk:las leungeun + cet panyalindungan lingkungan
Ukuran produk:Ukuran custom + Disarankeun ukuran pilihan: 1.5m jeung 1.8m.
Warna produk:beureum / pink / hideung / héjo, jsb, ngarojong kelir custom.
Paké:Item hiasan / ornamén nangtung / prop shooting / prop hiasan.
MOQ:ngarojong 1 sapotong kustomisasi.
Bungkusan:Bungkusan urang tiasa milih kotak kayu ékspor, pigura kai ékspor sareng pigura baja ékspor pikeun bungkusan, anu tiasa ngahindarkeun karusakan dina transportasi.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

model pompa gas gaya punk vintage badag kami shooting prop bar cafe réstoran logam ornamén hiasan, urang bisa ngaluyukeun rarancang jeung ukuran nurutkeun pangabutuh customer.
Konsep desain kami nyaéta pikeun nahan bentuk vintage kalayan umur;teras tambahkeun fungsi panyimpen;kami ogé mendesain gaya jam supados urang ogé tiasa gaduh standar waktos rujukan;sarta dirancang kalayan elemen lampu, ku kituna ogé shines peuting.
Modél béngsin ieu didamel tina logam beusi anu digulung tiis, sareng sadayana dilas ku tangan, bahanna padet.
Dina waktu nu sarua pamakéan cet basis cai ramah lingkungan, non-toksik jeung hambar, meuli langsung deui pikeun ngahias.

Aplikasi Produk

Bar jati, hiasan cafe, shooting prop, hiasan réstoran, hiasan kantor, hiasan ruang tamu, parabot komérsial, parabot imah, parabot toko.

Produk Témbongkeun

Rincian produk

SKU-35-1.wfa
wfgweq
erhgrhe
heureuy

Poin nu kudu diperhatikeun

Gaya produk sareng warna:
Produk ieu dipoto dina jenis, sabab monitor sareng lampu alesan bakal aya bédana warna anu tangtu.produk custom anu handmade, ukuran jeung bagian henteu sarua, produk anu sarua aya béda tangtu, sabab masing-masing unik, produksi geus réngsé kami bakal nyandak gambar atawa video pikeun konfirmasi, husus pikeun lumaku dina nanaon.
Ngeunaan pamasangan: kusabab tempat anu béda, pamasanganna béda-béda, anjeun kedah nyayogikeun bar gantung sareng asesoris anu sanés.Kusabab produkna beurat, upami témbok teu tiasa nanggung beurat, kedah aya dina taneuh pikeun tulangan pikeun nyegah kacilakaan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali