Custom vintage gear Punk Malaikat Jangjang

Ngaran Produk:Custom vintage gear Punk Malaikat Jangjang
Bahan:logam Beusi
Prosés produk:las leungeun + cet ramah lingkungan
ketebalan logam:1-1.2mm, ketebalan custom ogé dirojong.
Ukuran produk:Ukuran custom + Disarankeun ukuran pilihan: 2.4m / 2.8m / 3.0m
Paké:Item hiasan / Hiasan témbok sareng hiasan gantung.
MOQ:ngarojong 1 sapotong kustomisasi.
Bungkusan:kasus kayu ékspor / pigura kai ékspor jeung pigura baja ékspor.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

gaya punk custom kami gear gear hiasan jangjang beusi customizable nurutkeun pendekatan desain jeung ukuran béda diperlukeun ku nasabah.
Ieu mangrupikeun pendant gear anu bentukna malaikat vintage, bagian detil utami nyaéta gear logam sareng téma jangjang salaku artikulasi, gaya na industri, punk, gaya heavy metal sareng saterasna, ku kituna urang tiasa ngaraosan éta mawa kakuatan hiasan. .
Hiasan jangjang gaya punk ieu dirarancang kalayan sorotan, sareng kami ngajantenkeun cahayana ku ngarancang kakuatan saklar.
Hayu urang ngarasa eta brings gaya punk, kakuatan téhnologi, sangkan elemen hiasan urang euyeub.

Aplikasi Produk

jati komérsial, jati imah, bar jati, toko jati, réstoran seafood, réstoran Cina, réstoran Skandinavia, hiasan taman, hiasan kuadrat, wewengkon industri, shooting prop, Universal Studios, jsb

Produk Témbongkeun

Rincian produk

tjrtrjtrj
asdgew
aduh

Prosés kustomisasi

1. mimiti ngahubungan layanan palanggan kami pikeun komunikasi sarat pikeun kustomisasi jeung elemen pikaresep.
2. rinci cutatan sarta waktu produksi jeung waktu pangiriman nurutkeun pangabutuh customer urang.
3. mastikeun gaya jeung nyieun 50% deposit pikeun kustomisasi produk.
4. Desainer kami bakal ngarancang produk sarta ngantep nasabah mastikeun desain;(urang tiasa ngarancang sareng ngarobih produk dumasar kana sarat palanggan dugi ka nyumponan kabutuhan palanggan).
5. Saatos konsumén wareg, prosés produksi bakal dimimitian.
6. Saatos produksi, urang bakal nyandak poto sareng video produk pikeun konsumén mariksa éfék, mastikeun produk, sarta nyieun pembayaran final.
7. Tungtungna, urang pak pakét ékspor tur ngatur transportasi ka parusahaan angkutan kargo internasional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali