Custom retro industri gaya témbok hiasan pendant bar réstoran warung warung kopi kreatif témbok hiasan-C

Ngaran Produk:Custom retro industri gaya témbok hiasan pendant bar réstoran tattoo warung kopi hiasan témbok kreatif.
Bahan:logam beusi
Prosés produk:las leungeun + varnish gambar warna karat
ketebalan logam:ketebalan custom
Ukuran produk:ukuran custom sarta Disarankeun ukuran pilihan: 3 * 1,5m
Paké:Hiasan témbok sareng hiasan gantung
kuantitas pesenan minimum:Ngarojong 1 sapotong kustomisasi
Bungkusan:kotak kai / pigura kai / pigura baja packing, individual dipak


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Urang ieu vintage gaya industri hiasan témbok nongkrong bar musik réstoran toko tato cafe hiasan témbok kreatif custom.
Bahan utama hiasan témbok pipa cai gaya industri retro ieu dijieunna tina logam tiis digulung beusi, bentukna milik teratur, ngaliwatan hurup gaya industri heubeul dihias ku désainer master urang ku leungeun, milik rarancang unik;tangtu konsumén bisa ngarancang gaya béda jeung ukuran nurutkeun kaperluan desain maranéhanana, kelir sarta elemen.Ogé ogé tiasa ngaropea gaya desain pencahayaan.
Dina waktos anu sami, hurup sareng elemen dina hiasan témbok pipa tiasa dirarancang, hiasan témbok ieu cocog pikeun rupa-rupa pamandangan, sapertos bar, réstoran téma, kafe sareng toko tato sareng saterasna.

Prosés Produksi

1. mimiti ngahubungan layanan palanggan kami pikeun komunikasi sarat pikeun kustomisasi jeung elemen pikaresep.
2. rinci cutatan sarta waktu produksi jeung waktu pangiriman nurutkeun pangabutuh customer urang.
3. mastikeun gaya jeung nyieun 50% deposit pikeun kustomisasi produk.
4. Desainer kami bakal ngarancang produk sarta ngantep nasabah mastikeun desain;(urang tiasa ngarancang sareng ngarobih produk dumasar kana sarat palanggan dugi ka nyumponan kabutuhan palanggan).
5. Saatos konsumén wareg, prosés produksi bakal dimimitian.
6. Saatos produksi, urang bakal nyandak poto sareng video produk pikeun konsumén mariksa éfék, mastikeun produk, sarta nyieun pembayaran final.
7. Tungtungna, urang pak pakét ékspor tur ngatur transportasi ka parusahaan angkutan kargo internasional.

Aplikasi

Bar jati, hiasan cafe, shooting prop, hiasan réstoran, hiasan kantor, hiasan ruang tamu, parabot komérsial, parabot imah, parabot toko.

Produk Témbongkeun

Rincian produk

rehre-08
grre-07
rgrg-05
rgrg04

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali