Kreatif Metal Robot Ornamén Hiasan

Kreatif Adat Ukuran Besar Metal Robot Ornamén Hiasan
Bahan:beusi logam
Prosés produk:las leungeun + Héjo perlindungan lingkungan lukisan cet.
Ukuran produk:Ukuran custom jeung ukuran pilihan Disarankeun: 1.8m / 2m / 2.3m
Pamakéan: Hiasan témbok sareng hiasan gantung
MOQ:ngarojong 1 sapotong kustomisasi.
Bungkusan:kasus kayu 1 pc / CTN


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

robot logam urang bisa ngaropéa nurutkeun rarancang jeung ukuran paménta, bari urang boga kasus customer sadia dina ukuran 1.8m / 2m / 2.3m.Bahan tina robot diimpor baja tiis-digulung, diwangun ku bagian mékanis kayaning pipa baja jeung gears pikeun komposisi jieunan, pinuh ku kreativitas, unggal robot boga ciri unik na.Kapala robot bisa cahayana, kalawan hiasan alus tur practicality, pinuh ku téhnologi.Robot ngagunakeun cét dumasar cai anu ramah lingkungan, henteu beracun sareng henteu bau.
Bungkusan urang tiasa milih kotak kayu ékspor, pigura kai ékspor sareng pigura baja ékspor pikeun bungkusan, anu tiasa ngahindarkeun karusakan dina transportasi.

Aplikasi Produk

jati komérsial, jati imah, bar jati, toko jati, réstoran seafood, réstoran Cina, réstoran Skandinavia, hiasan taman, hiasan kuadrat, wewengkon industri, shooting prop, Universal Studios, jsb

Produk Témbongkeun

Rincian produk

afs
safdfshrw
aduh
ag
asf
aghgrs
asgewe

Prosés kustomisasi

1. mimiti ngahubungan layanan palanggan kami pikeun komunikasi sarat pikeun kustomisasi jeung elemen pikaresep.
2. rinci cutatan sarta waktu produksi jeung waktu pangiriman nurutkeun pangabutuh customer urang.
3. mastikeun gaya jeung nyieun 50% deposit pikeun kustomisasi produk.
4. Desainer kami bakal ngarancang produk sarta ngantep nasabah mastikeun desain;(urang tiasa ngarancang sareng ngarobih produk dumasar kana sarat palanggan dugi ka nyumponan kabutuhan palanggan).
5. Saatos konsumén wareg, prosés produksi bakal dimimitian.
6. Saatos produksi, urang bakal nyandak poto sareng video produk pikeun konsumén mariksa éfék, mastikeun produk, sarta nyieun pembayaran final.
7. Tungtungna, urang pak pakét ékspor tur ngatur transportasi ka parusahaan angkutan kargo internasional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali