Tentang Kami

nilai urang:integritas, inovasi, ngudag kaunggulan ————

————misi kami:pikeun mawa kanikmatan karya seni kalayan ajén inti karajinan

nana2

Steampunk dimimitian dina jaman klasik sareng aya hubunganana sareng ékologi peradaban industri awal, kalebet ngudag téknologi klasik sareng rasa mékanis.Urang ninggalkeun balik afinitas diwanohkeun ku peradaban listrik jeung informasi, pikeun nangkeup hiji mangsa nu bakal datang kadua leungeun nu diturunkeun tina jaman uap nepi ka kiwari, pikeun ngudag hiji estetika tangtu dina jarak, urang ngan hayang neruskeun lambang jaman éta.

Miheulaan urang, geus komitmen kana ngembangkeun sarta pembuatan karajinan beusi, dina awal 1990s, gaya karajinan - steampunk ditangtukeun, dina 1997, hiji workshop manufaktur karajinan lengkep diwangun nepi, dina 2004 parusahaan resmi diasupkeun kana perdagangan asing. pasar, mimiti forge payun ka dunya, nurutkeun paménta customer urang mendesain produk ngaropéa.Taun 2004, urang ngagaduhan sertifikasi ISO9001: 2000 sareng ISO14001.

Pabrik kadua diadegkeun dina 2010, utamana ngahasilkeun karajinan résin jeung hiasan imah, sarta mangrupa supplier otorisasi sahiji merek kawentar.

Pabrik katilu diadegkeun dina 2020, utamina ngahasilkeun patung plastik anu diperkuat serat gelas ageung sareng patung stainless steel, sareng parantos nyayogikeun patung hiasan pikeun seueur proyék di bumi sareng di luar negeri.

Profil Perusahaan

Ayeuna urang gaduh 3 pabrik, sareng urang ayeuna gaduh kerjasama sareng seueur akademi seni di Cina, ngimpor desainer anyar unggal taun, kalayan langkung ti 100 karyawan, penjualan taunan urang ngahontal 50 jutaan dolar AS.Kami parantos janten perusahaan standar kalayan desain kreatif, kustomisasi pribadi sareng penjualan produk, kami nyetél tujuan pikeun janten perusahaan kalayan manajemén kualitas kelas munggaran di dunya.

Urang ngatur désainer hadir paméran sakuliah dunya unggal taun, kayaning Spring jeung Autumn Frankfurt Fair, Canton Fair, Hong Kong Hadiah Fair, Shenzhen pasang Fair, jsb.

Kami ngagaduhan langkung ti 5000 desain sareng kami ngarencanakeun pikeun ngembangkeun 300 produk anyar unggal taun.Produk urang diékspor ka pasar luar negeri: Inggris, Perancis, Jerman, Italia, Spanyol, Yunani, AS, Australia, Jepang, Afrika Kidul, Asia Tenggara, jsb Kami geus ngadegkeun hubungan bisnis alus kalawan leuwih ti 500 pembeli sakuliah dunya.

Perusahaan kami ngaluncurkeun proyék hiasan ageung énggal, anu tiasa disaluyukeun dumasar kana ideu anjeun.Kami eagerly ningali maju ka pasamoan jeung konsumén urang ti sakuliah dunya.

nanai
nanai

Pabrik urang

工厂1
tyk
10
2
1