Modél logam

gaya punk custom kami gear gear hiasan jangjang beusi customizable nurutkeun pendekatan desain jeung ukuran béda diperlukeun ku nasabah.Ieu mangrupikeun pendant gear anu bentukna malaikat vintage, bagian detil utami nyaéta gear logam sareng téma jangjang salaku artikulasi, gaya na industri, punk, gaya heavy metal sareng saterasna, ku kituna urang tiasa ngaraosan éta mawa kakuatan hiasan. .Hiasan jangjang gaya punk ieu dirarancang kalayan sorotan, sareng kami ngajantenkeun cahayana ku ngarancang kakuatan saklar.Hayu urang ngarasa eta brings gaya punk, kakuatan téhnologi, sangkan elemen hiasan urang euyeub.

94c0631a1

Fiberglass
Modél

Patung Astronot warna bodas sareng produkna jangkung 150 cm.Ngaran astronot ieu "Space Walk";Astronot Patung museurkeun kana méwah lampu, minimalis, jeung gaya modern.Patung lanté ukuran hirup, ukiran halus, karya anu endah, tahan cai sareng tahan debu dicét tangan, ngajantenkeun produkna éndah, modis sareng unik.

FiberglassModél

Imah bar Art
kempelan hiasan

Miheulaan urang, geus komitmen pikeun ngembangkeun sarta pembuatan karajinan beusi, dina awal 1990s, gaya karajinan - steampunk ditangtukeun, dina 1997, a workshop manufaktur karajinan lengkep diwangun nepi, dina 2004 parusahaan resmi diasupkeun kana perdagangan asing. pasar, mimiti forge payun ka dunya, nurutkeun paménta customer urang mendesain produk ngaropéa.Taun 2004, urang ngagaduhan sertifikasi ISO9001: 2000 sareng ISO14001.

  • Pilih gaya produk khusus

    Pilih gaya produk khusus

    Nangtukeun gaya produk, warna, bahan (1.beusi 2.resin 3.fiberglass), kuantitas nungtut
  • Pikeun mayar

    Pikeun mayar

    Kutipan sareng Waktos Produksi;mayar deposit (Bayar deposit munggaran)
  • Desain draf sareng konpirmasi

    Desain draf sareng konpirmasi

    (1. Palanggan disadiakeun draf 2. draf design finalized sakumaha diperlukeun ku nasabah), Rincian (1. ukuran 2. warna 3. logo 4. bungkusan 5. asesoris, jsb)
  • Produksi Produk

    Produksi Produk

    Prosés produksi umumna teu ngidinan parobahan dina draf desain
  • Konfirmasi transaksi

    Konfirmasi transaksi

    Nalika produk parantos réngsé, palanggan kedah mayar pamayaran ahir saatos mastikeun yén produkna leres
  • Bungkusan

    Bungkusan

    Atur packing jeung pengiriman barang